Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden
  
Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden

Menu
J

Activiteitenkalender
december 2018
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Alle activiteiten
Buitensport
Binnensport
Schietsport
Darten
Bingo
Kaarten
Jeu de Boules
Overige

Foto-abum

  
Overig Nieuws Pannerden in Beeld!

Twee enthousiaste fotografen hebben de laatste tijd veel mooie foto's gemaakt van Pannerden en omgeving die ze graag aan ons willen laten zien.

Een korte introductie van de fotografen:

"Wij, Paul en Joeke Cusveller, wonen ca. 2 jaar in Didam en zijn amateurfotografen die uitsluitend beeldmateriaal maken van de natuur.

Pannerden is door ons ontdekt als een mooi natuurgebied met een uitgebreide schat aan flora en fauna. Mede door het 300 jaar bestaan van het Pannerdenskanaal willen wij de bevolking van Pannerden laten zien wat wij in de ‘Kieker’ hebben gekregen de afgelopen maanden in en om het Pannerdenskanaal.

Op fotosafari nemen we mee onze spiegelreflexcamera, de canon EOS 350D. Voor het maken van de diverse soorten opnames gebruiken we de volgende objectieven; Tamron AF 18-250 mm. Canon EFS 15-55 mm, Canon EF 55-200 mm en de Canon EF 75-300 mm. Als flitser wordt gebruikt de Canon speedline 430 EX."

De foto's zijn te zien in de foto-albums:
Fauna
Flora
Landschappen
Gebouwen

Joeke en Paul Cusveller’
De meidoorn 40
6942 TD Didam
Telefoon:  0316 – 220 357
Email:   Joeke@cusveller.nl
Website: http://www.kleurtje.nl

Het ingeleverde beeldmateriaal mag vrij gebruikt worden voor publicatie op de website de Pauwengaard.nl
Alle ander gebruik van het beeldmateriaal valt onder copyright.

Dit is hieronder in het kort aangegeven.

  • Het is niet toegestaan het beeldmateriaal te gebruiken voor reclamedoeleinden, brochures, publicaties, publieke multimedia presentaties of elk ander gebruik.
  • Het is niet toegestaan het beeldmateriaal te verkopen, publiceren, licenceren of op een andere manier te distribueren zonder een schriftelijke verklaring Kleurtje. Het is niet toegestaan kopieën van het beeldmateriaal op elektronische bulletinboards te plaatsen. Let erop wanneer beeldmateriaal wordt gepubliceerd dat het copyright eigendom is van © Joeke Cusveller of © Paul Cusveller. Elk gebruik anders dan het beperkte gebruik toegestaan zoals eerder beschreven lijd onherroepelijk tot schending van het van toepassing zijnde copyright en kan resulteren in een eis tot schadevergoeding en bijkomende kosten.
  • Wanneer uw werkzaamheden een foto manipuleren - retoucheren, verkleinen, vergroten, donker maken, lichter maken, overtrekken, kopiëren, beeldmateriaal toevoegen aan ander beeldmateriaal of op welke wijze dan ook veranderen - kan er een Afgeleid Werk (beeld) van het originele beeld ontstaan ( d.w.z. alles afgeleid van een of meerdere originele beelden) dat het van toepassing zijnde copyright schendt wat weer kan resulteren in een eis tot schadevergoeding en bijkomende kosten.
  • Onder het beeldrecht vallen ook alle afgeleide werken van het originele werk (© Joeke Cusveller en © Paul Cusveller) het copyright van deze beelden berust tevens bij ‘Kleurtje‘. Vandaar, dat alles of delen van uw werk worden aangemerkt als afgeleide werken van de originele foto(s), het copyright van zowel het afgeleide werk als ook het originele werk dan ook niet bij u berust. Het zonder toestemming verveelvoudigen of distribueren van het beeldmateriaal en/of tekst van deze website, als deel of als geheel kan resulteren in een civiele of strafrecht procedure. Misbruik wordt bestraft. Geschillen worden beslecht volgens het Nederlandse recht.
 Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina

 Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis  Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis


· Meer over Overig Nieuws


Meest gelezen verhaal om Overig Nieuws:
Oude Foto's en Kaarten van Pannerden

 
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Pagina Rendering: 0.128 Seconden