Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden
  
Welkom bij Sport-Accommodatie "De Pauwengaard" Pannerden

Menu
J

Activiteitenkalender
december 2018
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Alle activiteiten
Buitensport
Binnensport
Schietsport
Darten
Bingo
Kaarten
Jeu de Boules
Overige

Foto-abum

  
Overig Nieuws Pannerden gaat digitaal - Nieuwe website voor Pannerden


Pannerden gaat digitaal

Nieuwe website voor Pannerden

 

Wat kan er allemaal vermeld worden over een dorp zoals Pannerden? Een gedachte wat al menigmaal door onze hoofden is geflitst en nu zichtbaar wordt via het zogenaamde World Wide Web. Hieruit is dus een digitaal uithangbord ontstaan voor het dorp Pannerden.

Pannerden is een van de dorpskernen die deel uitmaken van de gemeente Rijnwaarden. Dit wordt ook wel eens het Gelders eiland genoemd. Dit komt door de ligging van deze dorpskernen tussen Rijn, Oude Rijn en Oude Waal. Bij de kop van Pannerden splitst de Rijn zich in Rijn en Waal.

Veel water dus rondom ons dorp en daarbij ook nog eens veel wind. Niet voor niets wordt ons dorp geassocieerd met “het land van Waoter & Wiend” wat tevens ook de naam van onze lokale Carnavalsvereniging is.

En hoe mooi onze omgeving wel niet is kunt u nu bekijken via de prachtige foto's die geplaatst zijn onder "Heden / Foto's nu".

Wij zijn in ieder geval blij dat dit project van de grond is gekomen en zijn zeer content met de webredactie die bestaat uit pure Pannerdense vrijwilligers.

In dit geval is de uitdrukking “Same staon we sterk” op zijn juiste plaats want zonder inzet van vele vrijwilligers kan een initiatief zoals Pannerden.info eenvoudigweg niet bestaan.

Even terugkomen op de openingszin, u kunt hier veel terug vinden wat u moet of zou willen weten over Pannerden. Maakt niet uit of u een toeristische gedachte heeft of dat u een inwoner bent van Pannerden of Rijnwaarden. Heeft u op- of aanmerkingen, dan is er de mogelijkheid om Contact met ons op te nemen. Digitaal natuurlijk want het ontvangen van fanmail staat hoog op de lijst der verwachtingen van onze webredacteuren.

Veel plezier toegewenst.

www.Pannerden.info




 Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina

 Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis  Stuur dit artikel / deze informatie naar een kennis


· Meer over Overig Nieuws


Meest gelezen verhaal om Overig Nieuws:
Oude Foto's en Kaarten van Pannerden

 
Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Pagina Rendering: 0.097 Seconden